PBT Industrial Company Limited

PBT Industrial Company Limited

Thuis

PBT Industrial Company Limited

Van goede kwaliteit de kiosken van verschillende media voor verkoop
Van goede kwaliteit de kiosken van verschillende media voor verkoop
Wij zijn zeer vertrouwd met uw producten omdat zij wijd in Chili door Qiwi International worden gebruikt, willen wij een zelfde goede kwaliteitskiosk zoals dit.

—— Mr.Dario Flores

Bijna 4 jaar samenwerkings, voelen wij zeer gelukkig, vertrouwen wij op u en uw kiosk.

—— Qiwi

Naast goede kwaliteit, is wat wij waarderen u doet altijd goede suggestie.

—— Mr.Tony Caporicci

Ik ben online Chatten Nu

PBT Industrial Company Limited

1 2 3 4 5 6 7 8 9
PBT Industrial Company Limited PBT Industrial Company Limited PBT Industrial Company Limited PBT Industrial Company Limited PBT Industrial Company Limited PBT Industrial Company Limited PBT Industrial Company Limited PBT Industrial Company Limited PBT Industrial Company Limited
de fabriek te bekijken Kantoor Client Bedrijfreis workshop Montage
Bedrijf Details:
Type Business : Fabrikant
Exporteur
Verkoper
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Merken : PBT
Aantal werknemers : >500
Jaarlijkse omzet : >12 Million
Opgericht Jaar : 2004
Export pct : 60% - 70%
 
Opgericht in 2006, is de industriële openbare vennootschap van PBT een professionele fabrikant en een oplossingsleverancier die in self - servicekiosk R&D, productie en marketing wijden. De fabriek bepaalde de plaats in Bao van een stad van districtsshenzhen, die een gebied van meer dan 20.000 vierkante meters behandelen, met 200 ervaren arbeiders die omvattend meer dan 60 ervaren technici en ingenieurs, het productiecapaciteit voor self - service eind en verwante producten tot 1000 tot 1500 eenheden elke maand zijn.

PBT Industrial Company Limited

PBT heeft professionele techniekgroep, en gevorderd productiemateriaal, uitgeruste volledige workshops voor de verwerking van het bladmetaal, roestvrij staal het voorafgaan, CNC verwerkings, poeder het schilderen, het assembleren en het verouderen test. Het bedrijf leidde strikt door hoog opgeleid beheersteam volgens het systeem van ISO9001 en van ISO 1400.

 

PBT dient voor banken, telecommunicatie, de ziekenhuizen, overheid, bioskopen, en biedt de economische sector, hen de professionele dienst van het ontwerpen, ontwikkeling, prototyping, massaproduktie, na brandkastenonderhoud op aan self - servicekiosk en relatieve producten. Na decenniuminspanningen, krijgt PBT goede reputatie in de kioskindustrie en verkreeg de geavanceerd technische ondernemingscertificatie in Oktober 2010.

PBT Industrial Company Limited

 

PBT zal houden hard werkend, om betere kwaliteitsproduct, en meer professionele dienst voor zowel nieuwe als regelmatige cliënten te verlenen.

 

Contactgegevens
PBT Industrial Company Limited

Contactpersoon: Mr. Jeffson Wu

Tel.: 0086 - 13380365897

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)