PBT Industrial Company Limited

PBT Industrial Company Limited

Thuis Nieuws

10 redenen om een rekening-betaling kiosk op te stellen

Van goede kwaliteit de kiosken van verschillende media voor verkoop
Van goede kwaliteit de kiosken van verschillende media voor verkoop
Wij zijn zeer vertrouwd met uw producten omdat zij wijd in Chili door Qiwi International worden gebruikt, willen wij een zelfde goede kwaliteitskiosk zoals dit.

—— Mr.Dario Flores

Bijna 4 jaar samenwerkings, voelen wij zeer gelukkig, vertrouwen wij op u en uw kiosk.

—— Qiwi

Naast goede kwaliteit, is wat wij waarderen u doet altijd goede suggestie.

—— Mr.Tony Caporicci

Ik ben online Chatten Nu
Bedrijf Nieuws
10 redenen om een rekening-betaling kiosk op te stellen
10 redenen om een rekening-betaling kiosk op te stellen

 

Heeft uw bedrijf lange lijnen die vormen zich op uw betalingskantoren? Houden veel van uw klanten nog van met contant geld of controle te betalen? De rekening-betaling kiosken kunnen helpen die lange lijnen verlichten zodat uw tegenpersoneel zich beter op andere taken kan concentreren als klantenservice en het upselling.

Hier zijn de top 10 redenen waarom de rekening-betaling kiosken helpen om de klantenervaring te verbeteren:

1. Volgens financiële servies vaste CFSI, is de contant geldomloop gestegen met 6 percenten in de laatste 12 maanden. Met more and more mensen die hun rekeningen met contant geld willen betalen, hebben de rekening-betaling kiosken de capaciteit aan en snel gemakkelijk verwerken deze betalingen bij kantoorlocaties.

2. De betalingskiosken werken als omgekeerde ATMS. Een onderzoek wincor-Nixdorf vond dat de mensen verkiezen stortingen in ATMs eerder dan met een teller te maken — een voorkeur die waarschijnlijk binnen aan gebied van rekeningsbetaling ook sijpelt.

3. Volgens onderzoek door Duluth, is ongeveer 40 percent van bezoekers aan mobiele telefoonopslag daar alleen voor het betalen van een miljard. Als de klanten aan betalingskiosken opnieuw worden gericht, kunnen de lange lijnen potentieel in de helft worden gesneden — resulterend in opgetogen klanten en een minder belast personeel.

4. Wegens de economische opschudding van recente jaren, wachten meer klanten tot de laatste mogelijke minuut om hun rekeningen te betalen. Aangezien het krediet strakker is geworden, betalen veel van die klanten in contant geld. De betalingskiosken staan voor klanten toe om in contant geld, of een andere vorm van betaling te betalen die zij, 24 uur per dag, 365 dagen per jaar zou houden van. Dit is duidelijk voordelig in vergelijking met slechts het kunnen tijdens regelmatig spreekuur betalen.

5. Vele betalingskiosken bieden verwerking ook in real time aan die mensen toestaat om recent-prijzen en verstoring in de diensten op tijd te betalen en te vermijden aan die „just-in-time“ betalers.

6. De kiosken van de rekeningsbetaling staan voor minder schrijffout toe aangezien het geautomatiseerd is en de klanten gaan hun eigen informatie in.

7. De kiosken van de rekeningsbetaling kunnen ook veiliger zijn, zoals velen ver worden gecontroleerd en door de bedrijven van de contant geldinzameling leeggemaakt. Dit betekent niet meer de fondsen van de werknemersaanraking, daarom helpend om Beëindigen-van-de-maand discrepantie te verminderen.

8. De verzoeningsloonkosten worden ook zeer gedrukt omdat er geen behoefte is stortingen manueel om te tellen en hen in overeenstemming te brengen aan betaalde rekeningen met kiosken.

9. De kiosken die in derde partijplaatsen worden gevestigd zoals gemakopslag functioneren hoofdzakelijk als veelvoudige satellietbureaus, maar zonder de algemene en extra het bemannen kosten en een lange lijn van klanten.

10. Vele kiosken kunnen in veelvoudige taalopties worden geprogrammeerd beter helpen klanten dienen de van wie eerste taal het geen Engels is.

Bartijd : 2013-06-07 15:29:05 >> Nieuwslijst
Contactgegevens
PBT Industrial Company Limited

Contactpersoon: Mr. Jeffson Wu

Tel.: 0086 - 13380365897

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)